OGIBiz Website

Menu
2883157
Main Description
2883190

Περιποίηση σώματος από πολύτιμα δώρα της φύσης σε 2 βήματα

Horizontal Image Area
2883191

Τα περισσότερα συμβατικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς περιέχουν χημικές ουσίες που αφήνουν κατάλοιπα στο σώμα μας αλλά και στη φύση. Τα φυσικά καλλυντικά Bee Spa, σε συνδυασμό με απλά υλικά της φύσης που έχουμε στην κουζίνα μας, όπως το μέλι, το γιαούρτι και το αλάτι που σας προτείνουμε σήμερα,  μπορούν να έχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στο δέρμα μας κάνοντάς το να αποπνέει υγεία και ευεξία, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς και τη διαταραχή της ισορροπίας.

Σας προτείνουμε περιποίηση σώματος από πολύτιμα δώρα της φύσης σε 2 βήματα

  1. Η πρώτη μας συνταγή για φυσική περιποίηση σώματος παρέχει οδηγίες για πίλινγκ.  Με το πίλινγκ απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα μας είναι πιο λεία και απαλή, ενώ οι πόροι ανοίγουν κι έτσι αυτή μπορεί να αναπνέει. Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι μία απλή κεραλοιφή Bee Spa, τα συστατικά της οποίας είναι το αγνό παρθένο ελαιόλαδο της κυπριακής γης και το κερί της μέλισσας, και χοντρό αλάτι. Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα κεραλοιφής, την αναμειγνύουμε με το αλάτι και το εφαρμόζουμε με ήπιες κυκλικές κινήσεις στο σώμα και στο πρόσωπο. Ξεπλένουμε με φυσικό σαπούνι Bee Spa. Ενυδατώνουμε το σώμα απλώνοντας κεραλοιφή Bee Spa μαστίχα ή λεβάντα.
  1. Η δεύτερή μας συνταγή παρέχει οδηγίες για μία χειροποίητη άκρως ενυδατική κρέμα προσώπου που βοηθάει όσους ταλαιπωρούνται με ξηρό αφυδατωμένο δέρμα. Θα χρειαστούμε μία κουταλιά γλυκού γιαούρτι, ½ κουταλιά γλυκού μέλι,  μερικές σταγόνες από ανθόνερο τριαντάφυλλου. Μέσα σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να προκύψει ένα ομοιόμορφο μείγμα.  Ακολούθως το απλώνουμε στο πρόσωπο και το αφήνουμε μέχρι να στεγνώσει. Οι επιλογές που έχουμε είναι δύο: Είτε το αφαιρούμε τρίβοντας το απαλά απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, είτε πλένουμε το πρόσωπο με νερό και ακολούθως ξεπλένουμε με φυσικό σαπούνι Bee Spa κανέλας το οποίο περιέχει σκόνη κανέλας Κεϋλάνης προσφέροντας ελαφρό πίλινγκ. Τέλος εφαρμόζουμε μικρή ποσότητα από κεραλοιφή Μαστίχα Bee Spa.
Footer
2883162

Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο από τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας της Κύπρου. 

  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 – 18.00

  00357 99371143

  beespacy@gmail.com

  lysandrou@bee-spa.com